background-image

КАКВИ СА ТАЙНИТЕ ЗАД СИМВОЛИТЕ НА ОПАКОВКИТЕ?

Разбери какво искат и НЕ искат да ни кажат производителите в това БЕЗПЛАТНО ръководство!
Виж най-подробния списък със символите и тяхното значение

glavna.jpg
Био здраве

Био козметика за мъже – безопасна грижа за силните половинки

Скорошни статистики и проучвания сочат, че все повече хора се обръщат към био козметиката като по-здравословна и ефикасна алтернатива на конвенционалните козметични продукти.

На стария континент, само за седем години продажбите на био козметични продукти се увеличават двойно и тази тенденция се запазва и до днес.

Не е изненада защо все повече потребители се обръщат към био козметика.

В онлайн пространството съществува достатъчно експертна информация и проучвания, които ясно илюстрират какви са преимуществата на тази категория козметични продукти.

Може би най-трудните за убеждаване потребители са по-силните половинки.

Като цяло, потребителят мъж е доста голям традиционалист, особено що се отнася до любимите му козметични продукти и такива за лична хигиена.

Тогава как да накараме един мъж да започне да използва био козметика за мъже?

Не е нужен натиск или убеждения, нека просто прочете за доказаните ползи на био продуктите и козметика и той сам ще побърза да направи правилния избор.

Био козметика за мъже – как е създадена?

Продуктите от категория био козметика за мъже са резултат от използването на био суровини.

Ако не можете да си представите какво точно представляват тези био суровини, нека обясним.

Това са продукти и съставки, които се добиват от растения и животни, които се отглеждат в био ферми и според природосъобразни методи.


Био фермерството е известно с това, че всички животни и растителни култури биват отглеждани в среда и при условия, които са максимално близки до естествените за тях и това е закономерност, която се спазва през целия жизнен цикъл и на всеки етап от отглеждането.

Био фермерството напълно отрича използването на химикали, токсични и синтетични продукти, препарати и съставки по време на всички етапи по отглеждането на животните и растенията и добива и преработката на био суровините и съставки.

Био козметика за мъже – а какви са ползите?

Ползите от употребата на био козметика за мъже са много ясно дефинирани.

На първо място това е пълното отсъствие на химични и токсични продукти, които са попаднат в организма.

Разбира се, това се дължи на факта, че суровините за био козметика за мъже не са третирани с химикали.

Освен това био суровините са характерни с това, че са много по-ефективни, защото техните полезни свойства, витамини и микроелементи са напълно запазени поради биологичния начин на отглеждане.

Ето защо козметичните продукти за мъже с био произход са много по-ефективни и предоставят редица ползи за кожата и организма като цяло.


козметика за мъже, био козметика за мъже, биокозметика за мъже

Био козметика за мъже – има ли разлика с женката козметика?

Да, факт е, че някои козметични продукти са създадени единствено и само за специфичните нужди на мъжете. Но на фона на тези продукти има редица други, които можем да наречем универсални.

Шампоан, сапун, измиващ продукт за тяло или лице, хидратиращ крем… всъщност има ли значение дали един мъж ще използва такива, които са създадени за жени, или ще подбере специално създадената био козметика за мъже, нали в крайна сметка действието им е еднакво?

Но значение и разлика има. Да, като цялото господата могат да използват и козметика, която е създадена за жени и да видят ползите от нея, но между структурата на мъжката кожа и коса и женските такива има някои основни разлики.


Снимка за внимание
Ето защо е нужно господата да се сдобиват с био козметика за мъже, вместо да ползват продуктите на своите половинки, защото само козметиката, която е създадена специално за мъжките нужди може да им предостави най-ефективно решение и видими резултати.

Био козметика за мъже и специфичните мъжки нужди

Козметичните продукти за мъже са замислени и създадени по различен начин и тяхната основна цел е да таргетират проблеми и специфики на мъжката кожа и коса.

Така например, мъжката кожа е по-мазна от женската, затова за тях са създадени био продукти с по-лека текстура, която да контролира производството на себум.

Мъжете се нуждаят и от продукти за преди и след бръснене, за да успокояват раздразнената коса, да предотвратят възпаления и враснали косми, да ускорят заздравяването на рани от порязване и да предотвратят дехидратация, изсушаване и раздразнения.

Мъжете обикновено прекарват повече време навън от жените. Ето защо кожата им е подложена повече на вредни радикали, което може да доведе до появата на ранни бръчки, пигментни петна и др.

Ето защо за господата е важно да използват продукти, които специфично таргетират тези нужди и проблеми.


козметика за мъже, био козметика за мъже, биокозметика за мъже

Био козметика за мъже – струва ли си?

При избягването употребата на продукти, в чиито състав влизат тежки химикали и използването на продукти с био произход и ценни природни съставки, господата правят наистина най-добрия избор за своя организъм в дългосрочен план.

Заменянето на конвенционалните продукти с такива с био произход не изисква никакви допълнителни усилия, финанси или време, но на свой ред предлага много повече ползи и преимущества.


мъж

Запомнете, това, което ползвате върху тялото си е също толкова важно толкова важно като това, което попада в тялото ви.

Не бихте избрали токсични и нездравословни хранителни продукти, нали така? Тогава защо да изберете такива за вашата кожа и коса?

Коментари

Споделяне